Netwerk Waterketen DelflandIn het netwerk werken twaalf gemeenten, 2 drinkwaterbedrijven en het Hoogheemraadschap van Delfland samen aan een betrouwbare, betaalbare, toekomstbestendige en duurzame watercyclus. Deze draagt ook bij aan klimaatadaptatie, energietransitie en de verbetering van de waterkwaliteit.

Blijf op de hoogte

Werk je aan projecten of opdrachten van het NAD? Dan zit je hier goed! Op deze website komt jouw netwerk samen. Je kan kennis en informatie verzamelen, delen en uitwisselen.
Ook kan je in besloten groepen samenwerken.
Als je een account hebt en bent ingelogd, kan je updates van verschillende pagina's in je mailbox ontvangen.

Lees verder
 

 

 

Ook jij kan een bijdrage leveren aan een duurzame waterketen!

Nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"246150"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"4","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":true,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Blijf op de hoogte

Als je een account hebt en bent ingelogd, kun je pagina's op deze website volgen. Updates van deze pagina's verschijnen dan in je mailbox.
Vraag je account hier aan

Vier keer per jaar versturen we een nieuwsbrief. Lees hier onze nieuwsbrieven.

Met elkaar in gesprek

Illustratie van drie mensen in gesprek, verbeelding van het netwerken in het NAD.

Wil je iets vragen of heb je nieuws voor het netwerk? Ga met elkaar in gesprek in onze LinkedIn groep. Het is een groep voor mensen werkzaam bij de partners van het NAD.

 

 

Bekijk ook eens de video’s van het NAD op Vimeo. Je vindt daar onder meer de opnames van onze webinars en uitleg over de langetermijnvisie 2050.

Op zoek naar het NAD logo, de kleurcodes of templates voor powerpoint?

Je vindt ze in de toolbox communicatie
 

Cookie-instellingen