Kennis

Een van de speerpunten binnen het NAD is het delen van kennis en ervaring over het werken in de waterketen. Dat doen we met name om de kwetsbaarheid van het netwerk te verminderen. We delen en ontwikkelen kennis niet alleen onderling maar ook met vergelijkbare netwerken elders in het land.

Graag delen wij onze nieuwsbrieven, webinars, relevante documenten en presentaties met je.

Illustratie van twee mensen aan een bureau met een groot scherm. Verbeelding van het delen van kennis binnen het NAD

 

 
 
 
 
 • Webinars

  Een van de manieren om kennis te delen is via webinars. Hieronder een overzicht van de webinars georganiseerd door het Netwerk Waterketen Delfland. Als er van een webinar een opname is gemaakt dan kun je terugkijken via Vimeo.

  32 keer bekeken
 • Dashboards

  Het NAD Dataplatform ontwikkelt en beheert dashboards met actuele informatie. Deze maken gezamenlijke data over verschillende prestatie indicatoren zichtbaar.

  27 keer bekeken
 • Nieuwsbrieven

  Lees hier onze nieuwsbrieven. Ze worden ongeveer 4 keer per jaar verstuurd. Extra edities versturen we als daar aanleiding voor is.

  22 keer bekeken
 • Bestuurlijke en strategische documenten

  Hier vind je bestuurlijke en strategische documenten over de langetermijnvisie en de doelstellingen van het NAD en over de manier waarop we in het netwerk met elkaar samenwerken.

  26 keer bekeken
 • Relevante links

  Hier vind je links naar de websites van de organisaties die in het NAD samenwerken en naar websites van andere organisaties die relevant kunnen zijn voor het NAD.

  22 keer bekeken
  Cookie-instellingen