Forum Relinen & Rioolbeheer donderdag 17 november 2022

04-11-2022
64 keer bekeken {0} reacties

De Stichting Kenniscentrum rioolrenovaties, kortweg KCRR, organiseert al vele jaren het Forum Relinen en Rioolbeheer. Het is een studie- en kennisdelingsdag waarbij vakgerichte kennis op het gebied van rioolrenovaties en rioolbeheer uitdagend wordt gepresenteerd.

KCRR organiseert jaarlijks een congres in Nederland. Op deze wijze bereiken we onze doelgroep beter. In verband met COVID-19 en alle beperkende maatregelen heeft het Forum 2021 digitaal plaatsgevonden.

Op het congres worden kwalitatief hoogstaande workshops en presentaties aangeboden. Een adviescommissie wordt nadrukkelijk betrokken om mee te denken over de inhoudelijke invulling. Kennisdeling is het belangrijkste doel van het congres.
Het congres kent alleen deelnemers, geen sponsoren.

Forum Relinen en Rioolbeheer is een jaarlijks terugkerende studie- en kennisdelingsdag waarbij vakgerichte kennis op het gebied van rioolrenovaties en rioolbeheer uitdagend wordt gepresenteerd.  We zijn verheugd dat we in 2022 weer een fysiek programma kunnen aanbieden.  De inhoud van de presentaties / workshops wordt op deze website gepresenteerd en actueel gehouden.

Meer informatie op de website van KCRR

Aanmelden voor de bijeenkomst

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen