Vacature Kernteam NAD

14-01-2019

Piet de Dood verlaat per 1 januari 2019 na ruim 5 jaar zich voor het netwerk ingezet te hebben het kernteam. De stoel van Piet is vacant voor een opvolger. We zijn dus op zoek naar jou!

Het Kernteam van het Netwerk Afvalwaterketen Delfland is zoals je weet een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle NAD-partners. Na 1 jaar tomeloze inzet stelt Floris Nonhebel in het eerste kwartaal van 2019 zijn stoel beschikbaar, in verband met een functieverandering. Vanuit het Hoogheemraadschap is de opvolging van Floris geregeld in de persoon van Jouke Boorsma.

In het Kernteam werk je met collega’s met kennis en ervaring van de (afval)waterketen en de verschillende organisaties die ons netwerk rijk is. Het kernteam komt 1x per 4 weken bij elkaar om de voortgang erin te houden en verbindingen tussen partners te behouden. Lid zijn van het team vraagt een inzet van ongeveer 2 a 3 uur per week. Daar krijg je veel voor terug!

Je zit in het warme hart van ons netwerk, waar in een gezellige sfeer hard gewerkt wordt aan de (afval)waterketen. Het kernteam geeft je een brede kijk op de waterketen en toegang tot kennis, informatie, contacten en burenhulp. Je weet wat er landelijk én regionaal speelt en krijgt zicht op de uitdagingen die op ons afkomen. Je leert van elkaar, ook door je eigen uitdagingen te delen met anderen, zodat de focus en doelen duidelijker worden. Je krijgt een inkijkje in veel verschillende (afval)waterprojecten, ook die van individuele NAD-partners.

In het kernteam stuur je mee met wat belangrijk is voor de regio en oefen je invloed uit op de gewenste ontwikkelingen. We bepalen de koers samen met de netwerkpartners. Je draagt bij aan zinvolle en leuke activiteiten die de (afval)waterketen in de breedste zin versterken.

Het kernteam is professioneel en kent altijd een veilige en prettige sfeer. In het kernteam kun je je eigen belangen, die van je organisatie en die van andere partners behartigen. Met hart voor ons hele netwerk proberen we onze 5K’s (kosten, kwaliteit, kwetsbaarheid, kennis en klimaat) verder te brengen en onze stip aan de horizon dichterbij te halen.
Wil jij bij ons aansluiten of wil je eerst nog meer weten? Bel of mail ons!

We kijken uit naar jullie reacties!

Hartelijk groet namens,
Kernteam NAD: Floris, Hanny, Kitty, Marcel, Ruben, Thinka en Wouter

Het Kernteam stimuleert - als buitenboordmotor van de samenwerking in het NAD - de onderlinge samenhang, de kennisuitwisseling en de verbinding tussen de partners. Dat doen we onder andere door het voorbereiden van de netwerkdagen, de kennisbijeenkomsten en de nieuwsbrief. We coördineren de communicatie over en voor de NAD en maken de verbinding met bijv. andere regio’s en het landelijk netwerk Samenwerken aan Water. Het kernteam ontlast het netwerk met de nodige administratie en voorbereiding van bestuurlijke besluitvorming/informatie.

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen