Aanvragen account

Werk je aan projecten of opdrachten van het NAD? Dan zit je hier goed! Op deze website komt jouw netwerk samen. Je kan hier kennis en informatie verzamelen, delen en uitwisselen. Ook kan je in besloten groepen samenwerken.

Blijf op de hoogte

Als je een account hebt en bent ingelogd, kun je verschillende pagina's op deze website volgen. Zet de knop “Volgen” aan. Updates van deze pagina's verschijnen dan in je mailbox. Bekijk hier de handleiding over de werking van de website.

Heb je een account aangevraagd en ontvang je geen updates over nieuwsberichten of de agenda? Controleer dan even of de instellingen voor notificaties in je profiel staan aangevinkt. Hoe je dat doet lees je in de handleiding over de werking van de website.

Maak nu een account aan en profiteer van de kracht van dit netwerk!

Besloten groepen

Werk je bij een van de NAD-partners en wil je documenten, kennis en ervaringen delen? Dan kun je hiervoor de besloten groepen op het intranet van deze website gebruiken. Je kan een besloten groep aanvragen bij Guido van Leeuwen, community manager. Hij richt samen met jou de pagina's in en helpt je met het uitnodigen van iedereen die je voor je projectgroep wil uitnodigen.
 

Cookie-instellingen