Communicatie NAD

Een van de opdrachten uit de samenwerkingsagenda is “Gezamenlijke communicatie naar inwoners over waterbewustzijn”. Hiervoor maakten we het communicatieplan “Waterbewust Delfland”. De NAD contactpersonen stelden dit vast in september 2021.

 • Huisstijl NAD

  Op zoek naar het NAD logo, de kleuren die horen bij de NAD huisstijl, de NAD illustraties of sjablonen voor powerpoint presentaties of memo's in Word? Kijk hieronder voor deze onderdelen van de huisstijl.

 • Communicatieadviseurs

  Hier vindt je een overzicht van de communicatieadviseurs voor elke NAD partner. Bekijk wie je bij welke organisatie kan benaderen voor communicatie over het NAD.

 • Communicatiekalender, kernboodschappen en veelgestelde vragen

  Bekijk de communicatiekalender met belangrijke momenten, de kernboodschappen van het NAD en een aantal veelgestelde vragen met antwoorden over het NAD.

 • Video's over het NAD

  Naast de opnames van onze webinars zijn er ook een aantal filmpjes over het NAD beschikbaar. Over de manier waarop wij samenwerken (MGA), over de langetermijnvisie 2050 en het filmpje 'Wij zijn het NAD'. Alle films zijn te bekijken op ons Vimeo kanaal.

 • Tegels wippen

  Een landelijk initiatief met een jaarlijks wedstrijd element om inwoners bewust te maken van nut en noodzaak om hun leefomgeving groener en gezonder te maken. Het zorgt er tegelijk voor dat de stad minder kwetsbaar wordt voor hevige neerslag, droogte en hittestress.

 • Toolkits per thema

  Voor en door de communicatieadviseurs van de NAD partners zijn toolkits gemaakt bij communicatie naar inwoners over de thema's die belangrijk zijn voor het werk van het NAD. Ook zijn verwijzingen opgenomen naar landelijke campagnes.

 • Wat inwoners kunnen doen

  Een overzicht van handelingsperspectieven voor inwoners. Te gebruiken in de campagnes van de NAD partners om het waterbewustzijn van inwoners in hun gemeente of werkgebied te vergroten.

  Cookie-instellingen